Over ons

Gespecialiseerd in lak- en latex spuiten

Michon Spray Solutions is gevestigd in Rijswijk, we bevinden ons zo midden in onze klantenkring. Onze markt bestaat voornamelijk uit verenigingen van eigenaren, bedrijven , beheerders van onroerend goed maar ook particulieren. Kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde werk en een goede relatie met de klant is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij zorgen dat onze diensten zoals lak- en latexspuiten altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt aangebracht. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij hebben de beschikking over een vaste selectie van zelfstandige vakbekwame mensen die wij inschakelenbij seizoenspieken of grotere projecten. Tevens heeft u bij Michon Spray Solutions zowel bij de planning, de uitvoering en de nazorg een vast persoon als aanspreekpunt.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde lak- en latexspuiter in regio Den Haag en omstreken? Vraag dan direct om een vrijblijvende offerte bij Michon Spray Solutions.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Gedegen en eerlijk advies
  • Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk

Werkspot

Op het moment van schrijven kunnen we met trots mededelen dat we een 8.9 hebben op Werkspot. Wij zijn zeer trots op dit cijfer en hopen dit in de toekomst nog verder te verbeteren door onze uitstekende service aan nog meer mensen en bedrijven te leveren.

Contact

Westvlietweg 68,
2494 AA Den Haag
Nederland

06 143 566 45
info@michon-totaalonderhoud.nl