Airless

Airless spuitmachine

Het aanbrengen van latex / muurverf op wanden en plafonds waarbij gebruik wordt gemaakt van een Airless spuitmachine. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Verf spuiten i.p.v. ouderwets een verfroller gebruiken, bespaart tijd en geld. Werkt gladder en strakker af, kortom vakwerk, dat een professioneel gespoten eindresultaat laat zien.

Enkele voordelen

  • Latex spuiten geeft een superstrak en glad eindresultaat.
  • Het gaat razendsnel.
  • En het allerbelangrijkste, latex spuiten is goedkoper dan traditioneel schilderwerk

Onze werkwijze

Nadat er een offerte is uitgebracht en er een datum is bevestigd, beginnen wij al met allerlei voorbereidingen.
Zoals het bestellen van diverse, benodigde materialen. Dit aan de hand van de wensen van de klant. Als dan de dag aanbreekt van de werkzaamheden, beginnen wij al vroeg met het afplakken van de woning. In de namiddag wordt de eerste laag al gespoten. We gebruiken latex of latex met impregneer middel om de zuiging van de wanden en de plafonds op te heffen. Het ligt aan de ondergrond of we het spuiten van impregneermiddel moeten toepassen.

De dag erna wordt de 2de laag aangebracht, dat is tevens de toplaag c.q. afwerkingslaag. Hierna kan al het afplakmateriaal verwijderd worden. Dan is de woning klaar voor oplevering.

2 Lagen

Wij spuiten bijna altijd 2 lagen, dit in tegenstelling tot vele andere spuitbedrijven. Zeker op nieuw stucwerken. De eerste verflaag geimpregneerd met latex. Dit om de ‘zuiging’ op te heffen. De 2de verflaag als afwerking van stuc en de eerste verflaag. Dan zijn de muren en/of plafonds stootvast en schrobvast en laten een zeer mooi en egaal afgewerkt beeld achter. Met 1 laag spuiten is alleen mogelijk op bestaand schilderwerk of op spack- en sierpleisterwerk. Mits de oude kleur en de nieuwe gewenste kleur niet te ver van elkaar verschillen. Mocht dit toch zo zijn, dan zoeken wij voor u de beste oplossing.

Contact

Westvlietweg 68,
2494 AA Den Haag
Nederland

06 143 566 45
info@michon-totaalonderhoud.nl