Lak- en Latex spuiten

De mogelijkheden van lak- en Latex spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in het op locatie spuiten van woningen, bedrijfspanden, kantoorpanden en winkels met lak- en latex muurverven en netjes afwerken van wanden en plafond met pleisterwerk. Deze ‘ moderne’  methode van schilderen is ideaal wanneer u van plan bent om te verhuizen, te verbouwen of te herinrichten. Het grote voordeel van Latexspuitwerk is dat het altijd een mooi glad en dekkend eindresultaat geeft. Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Wij kunnen het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand. Er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden in het spuitwerk w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een keuze.

Lak- en latex spuiten van muurverf en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde lak- en latexspuiter in regio Den Haag en omstreken? Vraag dan direct om een vrijblijvende offerte bij Michon Spray Solutions.

Werkspot

Op het moment van schrijven kunnen we met trots mededelen dat we goed beoordeeld worden op Werkspot. Wij zijn hier zeer trots op en hopen dit in de toekomst nog verder te verbeteren door onze uitstekende service aan nog meer mensen en bedrijven te leveren.

Contact

Westvlietweg 68,
2494 AA Den Haag
Nederland

06 143 566 45
info@michon-totaalonderhoud.nl